Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@07:54:15 GMT

به لپ‌تاپ‌هایتان جان دوباره‌ای ببخشید!

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۶۶۵۰

به لپ‌تاپ‌هایتان جان دوباره‌ای ببخشید!

ایتنا - این روزها با گران شدن لپ‌تاپ‌ها، خیلی‌ها دیگر برایشان خرید دستگاه جدید یک‌ رؤیا به‌حساب می‌آید. وسایل دیجیتال آن‌قدر گران شده‌اند که بازار تعمیرات حسابی داغ است.
در این میان بعضی‌ها هستند که به‌شدت از کُند شدن لپ‌تاپ قدیمی خود ناراحت هستند. اما ترفندهایی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توانید جان تازه‌ای به کامپیوترتان بدهید و بار دیگر از کار کردن با آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افزایش حافظه رم
یک تفکر قدیمی در مورد لپ‌تاپ وجود دارد که براساس آن، لپ‌تاپ‌ها دستگاه‌های غیرقابل ارتقا معرفی می‌شوند. اگر این تفکر درست باشد، تنها راه خلاص شدن از شر یک لپ‌تاپ کُند، تعویض آن خواهد بود، اما خوشبختانه این مسئله در مورد تمام قطعات لپ‌تاپ صادق نیست. در بسیاری از موارد، می‌توانید با افزایش حافظه‌ رم، سرعت عملکرد لپ‌تاپ خسته خود را بیشتر کنید.

در لپ‌تاپ‌ها امکان عوض کردن پردازنده اصلی یا سی‌پی‌یو وجود ندارد، اما با ارتقای رم دستگاه‌تان می‌توانید حسابی سرعت آن را بیشتر کنید. امکان افزایش رم در اکثر لپ‌تاپ‌ها وجود دارد. قبل از اینکه دست به جیب شوید و یک رم جدید برای لپ‌تاپ خود تهیه کنید، باید بدانید لپ‌تاپ شما توانایی پذیرش این قطعه جدید را دارد یا خیر. راه اصلی، بازکردن دستگاه و دیدن اسلات‌های رم است. برای استفاده از ویندوز ۱۰ این روزها دیگر پیشنهاد داشتن حداقل ۸ گیگابایت رم است. اگر لپ‌تاپ‌تان امکان استفاده از ۱۶ گیگابایت رم را داشته باشد که دیگر می‌تواند پرواز کند!

پاکسازی سیستم
یکی از مهم‌ترین مشکلات کُندشدن سیستم‌ها، به‌ویژه در لپ‌تاپ‌های با سیستم‌عامل ویندوز نصب‌شدن بدافزارهای مختلف و همچنین پرشدن پارتیشن نصب ویندوز است. سری به پارتیشنی که ویندوز در آن نصب است بزنید و مطمئن شوید جای خالی کافی (دست‌کم ۳۰ گیگابایت) وجود دارد. سعی کنید فایل عکس‌ها و  فیلم‌ها را به‌ویژه از روی دسکتاپ تخلیه کنید. یک آنتی‌ویروس همه‌فن‌حریف و به‌روز نصب کنید و یک اسکن کامل روی سیستم‌تان انجام دهید. اگر می‌توانید، با پشتیبان‌گرفتن از فایل‌های اصلی‌تان پارتیشن نصب ویندوز را فرمت کنید و یک‌بار دیگر از نو ویندوز را نصب کنید.
 
استفاده از هارد اس‌اس‌دی
حافظه‌های SSD روزبه‌روز سریع‌تر می‌شوند و علاوه بر این، خرید و استفاده از آنها خرج چندان زیادی روی دست شما نمی‌گذارد. هرکسی می‌تواند این نوع حافظه‌ها را در کامپیوتر خود تعبیه کند و چنین کاری به‌شدت باعث افزایش سرعت سیستم می‌شود.

در حافظه‌هایSSD، اطلاعات روی میکروتراشه‌ها ذخیره می‌شود، اما در هارددیسک‌ها (HDD) که بیشتر لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترها از آن بهره می‌برند، یک هد  روی یک دیسک مغناطیسی قرار دارد و از این طریق فرایند نوشتن و خواندن اطلاعات صورت می‌گیرد. نه‌تنها حافظه‌های SSD قدرتمندتر و بی‌سروصداتر هستند، بلکه سرعت بیشتری هم دارند. این افزایش سرعت بستگی به کیفیت حافظه SSD مورد استفاده دارد، ولی به‌طور میانگین می‌توان گفت که کامپیوترهای مجهز به این حافظه‌ها، تا ۵ برابر از سرعت بوت بیشتری بهره می‌برند و سرعت انتقال فایل‌ها هم معمولا ۳ تا ۴ برابر هاردهای معمولی است. با توجه به ارتباط نزدیک بین سیستم‌عامل‌ها و حافظه‌های سخت‌افزاری، استفاده از حافظه‌های پرسرعت تأثیر زیادی در افزایش سرعت سیستم‌عامل‌ها دارد. به همین‌خاطر فقط با خرید یک حافظه SSD تازه‌نفس، می‌توانید حیات دوباره‌ای به کامپیوتر خود ببخشید.

اگر قصد خرید یک حافظه SSD را دارید، به‌طور حتم با انواع و اقسام این حافظه‌ها روبه‌رو خواهید شد. به‌عنوان مثال اگر قصد خرید حافظه SSD برای سیستم قدیمی خود را دارید، بهترین (و شاید تنها) انتخاب شما، خرید حافظه SSD مجهز به استاندارد SATA است.

بسیاری از هارددیسک‌های قدیمی و حافظه‌های SSD ۲.۵میلی‌متری، از این استاندارد بهره می‌برند.  SATA  از حوالی سال ۲۰۰۳ به یک استاندارد همه‌گیر بدل شد. اگر خواستار بهترین سرعت هستید، توصیه می‌کنیم که از حافظه مجهز به SATA III و کابل مخصوص آن استفاده کنید. باید گفت که SATA III تقریبا دو برابر سریع‌تر از SATA II و ۴ برابر سریع‌تر از SATA I است.

اگر از مدل لپ‌تاپ یا مادربورد کامپیوتر شخصی خود خبر دارید، به‌راحتی می‌توانید نوع درایو SSD  سازگار با سیستم خود را شناسایی کنید. در ضمن اگر قصد شروع دوباره را ندارید، می‌توانید اطلاعات موجود در هارددیسک فعلی را به حافظه SSD جدید انتقال دهید. بیشتر حافظه‌های SSD  از نرم‌افزاری بهره می‌برند که با استفاده از آنها می‌توانید چنین کاری را انجام دهید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: ايتنا

کلیدواژه: لپ تاپ کامپیوتر همراه هارد دیسک حافظه داخلی تراشه سخت افزار بهره می برند حافظه های SSD لپ تاپ ها حافظه ها حافظه SSD

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۶۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی

مشکلات پایان ناپذیر کادر درمان به ویژه در بخش دولتی، باعث شده برخی از پزشکان و پرستاران، خدمت در بخش خصوصی را به ماندن در بیمارستان‌های دولتی ترجیح دهند.‌

به گزارش مشرق، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • (ویدیو) تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • تصاویر پربازدید از ساخت پهپاد و سیستم راداری توسط یک جوان افغان + ویدئو
  • دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • آبگرفتگی و نبود سیستم دفع آب‌های سطحی در برخی از معابر مرودشت + فیلم